Danijela Pavlica

vad gör man inte för att se fräschare ut?

Uppfräschning innan event är det ju trevligt att göra lite facilas. Jag köpte en BLACKHAED KILLER som dom heter och tänkte få rent alla porerna. Har testar den en gång innan och alltså jesus så dum jag var som hade den i hela ansiktet. Kan ni förstå smärtan när man skulle dra bort allt? Nu var jag aningen klokare men vad är de man säger man lär sig av sina misstag hehe. 

Börja med att rengör aningen hela ansiktet eller de områden som ni ska applicera masken på. Sedan applicerar ni ett lagom tjockt lager på dessa platserna. Det står att man ska vänta i 10 minuter och sedan dra av det men de håller jag verkligen inte med om. Man ser när det är helt fort så dra bara av den så fort allt torkat. Jag väntade ca 20min innan jag drog av den men de var också för att jag tog aningen tjockare lager. 

Sedan drar du av bitarna och den sidan som varit närmast huden har du alla porerna som följt med. Tanken var att jag skulle visa er vad som kom ut om man kan säga så hehe men hade ingenting ? men lovar att vänta ett tag tills nästa gång och sen visa steg för steg hade bara lite ont om tid nu och hoppas att de syns mer nästa gång. 

Som ni kanske ser är mina naglar helt kaos också hehe ber om ursäkt för det men ska strax iväg på min nageltid som jag har så ni får se nya och fräscha naglar i nästa inlägg. Tips på vad jag ska ha för färg eller form osv? Kommentera gärna vad ni tycker! ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.