Danijela Pavlica

Lunch med Michael Bindefeldt och rosé märket Minuty

Jag är inte ett stort fan av just rosé viner men Minutys viner är så himla goda. Lätt druckna och har otroligt fräscha smaker. I onsdags var vi på en lunch tillsammans med Michael Bindefeldt och Minuty. Grundarna av Minuty var på plats och berättade om deras olika rosé-viner och lite om hur det kom till och allmänt om Minuty som är otroligt stort i Franska rivieran. Det bjöds på en himla god förrätt som jag föll pladask för det var burrata med olivolja, pinjenötter och tomater och något mer ni vet en sån där hemlig ingrediens var super gott i alla fall. 

Efter vår underbara lunch åkte vi hem till mig för att sedan byta om inför en musikvideo som våra vänner ville att vi skulle vara med i. Vi var dock sist på och innan vi klev på insåg vi att oj haha detta kommer vi inte vilja vara med på. Och även en av killarna i gruppen sa jag tror inte att ni kommer vilja klippa på här haha. Då kan man ju tänka sig hur stökigt det är. 

Så vi tillsammans med våran chanelväskor satte oss istället på utekompagniet och tog varsitt glas innan det var daga att gå på nästa tillställning som hölls på Berns. 

Efter det eventet var klockan nästan 8 så vi sa hejdå till Molly som skulle hem till sjuk pojkvän och vidare gick jag, Alice och Hanna för middag hemma hos mig. Vi beställde upp lite Thai satt och åt och snackade och skrattade tills klockan blev mycket Alice åkte hem och jag och Hanna gick och la oss. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.