Danijela Pavlica

Star fish ubud

Under vår trip i Ubud besökte vi Star fish som är ett as coolt ställe mitt i djungeln som man kan besöka äta lunch på och sola/bada på.

Nackdelen med ställen i Ubud är att solen går ner mycket tidigare än andra ställen insåg jag. Det är antagligen för att solen går ner bakom alla träden än om du ligger på en strand liksom. Här försvann solen nämligen redan vid 16 tiden ish så det är bra att veta om ni ska besöka det. 

Men as nice överlag sköna människor och trevlig personal. Åk hit tidigt och ligg här hela dagen och njut. Dom har en as cool pool som liksom är mitt i djungeln som ni kan se på bilderna. Jag är ju lite intresserad av vem som bor på andra sidan hehe. Så himla mysigt hus är sjukt nyfiken. Ville slinga mig över i en lian och leka Tarzan. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.