Danijela Pavlica

The Ungasan

Jag kan verkligen inget annat än att säga WOW.  The Ungasan hotel som även har Sundays Beach club är något ni mååååste besöka det ligger i Uluwatu och jag skulle rekommendera att man bor här 1-3 nätter i alla fall. Hittils ett av mina favorit ställen i Uluwatu. 

Det är något helt annorlunda vackert går verkligen inte att beskriva. Och deras spa är as billigt man kunde få en avancerad massage för mindre än 200kr  

Tog så många bilder att jag delar upp dem i två delar tänkte jag. Detta inlägg för innehålla bilder från hotell delen och imorgon lägger jag upp bilder från Sundays Beach. 

Nu ska vi packa väskan och åka till Ubud och spendera dagen så måste skynda mig vår chaufför är strax här och jag är inte klar på långa vägar.

Btw visste ni att man kan hyra en chaufför här för en hel dag tex som följer med er vart ni än vill åka och sen väntar på er tills ni blir klara? Så himla smart grej och kostar verkligen ingenting. Vi betalade 500.000 i deras valuta det motsvarar ca 500kr för en hel dag. Kan ni tänka er vad det hade kostat i Sverige? Så vi bokade honom för två dagar nu så himla bra. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.