Danijela Pavlica

Lunch på Potato Beach club

Igår mötte vi upp Dris och hans flickvän för lunch på Potato head som ligger nära vårt hotell i Seminyak. Senast jag såg drus var kanske 2013 eller något helt sjukt hur länge sen det var. Dris jobbade hos Babak under tiden han hade ABC-gruppen och idag bor han i Bali och hans flickvän som bott i Tyskland innan hade precis flyttat hit och bor ni i Bali sedan 4 månader tillbaka hur kul? 

Älskar verkligen när människor vågar att bara ta sitt pick och pack och bara lämna allt. All safety man har på hemmaplan liksom. Det ska jag också göra någon dag känner jag. 

Potato Head är ungefär som Finn’s Beach club som jag beskrev i tidigare inlägg och konceptet e det samma tror jag. Vi åt i alla fall bara lunch där tillsammans med våra vänner innan vi skulle iväg på utflykt till Uluwatu som ligger ca 1h från Seminyak där vi nu bor. 

Det var verkligen kul att få se Dris igen och catcha upp, önskar att vi hade mer tid i Bali så att man hann ses igen över en middag eller liknande men inte alltid så lätt när de är så himla mycket man ska hinna med att se också. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.