Danijela Pavlica

Finn’s beach club bali

Ett tips om ni är i Bali är att besöka Finn’s beach club.  Åk dit efter frukost och häng där hela dagen! Bada i havet och häng vid deras pool. Ta en sunbed och bara ligg och njut. 

Det finns vanliga solstolar och så finns det sunbeds. Minns inte riktigt vad en vanlig solstol kostade men har för mig att de inte va så värst farligt. En sunbed kostade 1M i deras valuta vilket blir ca 1000 svenska kronor men vi unnade oss det och låg där hela dagen. Och det är då 1000kr som man får spendera solbädden i sig kostar inget så för oss va det ett givet val då vi visste att vi skulle både äta och dricka så man kom ändå lätt upp i 1000kr för en hel-dag där. 

Solnedgången är magisk från Finn’s och maten var supergod också.  Kan varmt rekommendera detta ställe. Stannar man även efter solen gått ner så blir det lite av ett party sen tror jag. Det kom i alla fall tjejer dom hade piffat sig lite så antog att de skulle ske lite kvällsaktiviteter. 

Det härligaste med allt var att trots att solen hade gått ner så badade folk och tyckte att livet var super nice, det sprang hundar på stranden tillsammans med olika människor och busade såg en liten valp som jag ville ta med hem. Det gör verkligen ont i mitt hjärta att se gatuhundarna här på Bali vill bara hjälpa alla på en och samma gång. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.