Danijela Pavlica

Middag på Metis och utgång på La Favela

Jag säger bara wow vilken pangkväll vi hade härom kvällen. Vi mötte upp Anders som är en vän från Stockholm som också var i Bali samtidigt som oss och hans kompis Emily som var helt fantastisk. Hon är från LA men bor för tillfället i Paris där hon studerar.  

Vi började i alla fall kvällen med middag på Metis och satt i några timmar och bara åt gott pratade, drack drinkar och njöt. Både Anders & Emily skulle nämligen åka hem dagen efter. Allt på menyn lät så himla gott ut så vi kunde inte göra något annat än att beställa in tre rätter hehe det blev förrätt, varmrätt och efterrätt och jag rullade ut från restaurangen när vi var klara. 

Efter att vi ätit och kände oss klara hoppade vi in i en taxi och tog oss till en bar i närheten som heter red carpet. Vi fortsatte dricka drinkar och umgås innan vi faktiskt tog kvällen vidare och gick till ett ställe som låg tvärsöver gatan  och som är en av Balis nattklubbar. Stället hette La Favela. Vi dansade, drack drinkar, sände insta direct och hade det bara otroligt trevligt. Rundade av kvällen vid 3-4 snåret och åkte hem och la oss.

Älskar verkligen att träffa nya människor och speciellt sådana som Emily som är så himla lätta då jag själv är otroligt lättsam av mig. Hade en toppenkväll med gängen tack för det. ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.