Danijela Pavlica

Söndag brunch på W hotell

Jag hade totalt glömt bort att det var påsk men man blev snabbt påmind imorse när personalen plingade på och kom in med en liten Angry bird kyckling eller vad dom ska föreställa. Men det roliga här va att allt var handgjort och allt på tallriken gick att äta hehe. Så himla gulligt när hotell styr upp gulliga överraskningar vid högtider, det är verkligen något jag uppskattar. 

Och ärligt talat hur gullig är den inte? Kunde självklart inte låta den va heller så blev en snabb bild sen åt jag den. Oups sa jag och försökte se aningen oskyldig ut när Babak tittade på mig. 

Efter lite häng i villan begav vi oss för brunch på hotellet. W har tydligen en känd söndagsbrunch som man inte får missa så vi passade självklart på. 

Lite av den kalla delen där det serverades ost och olika pålägg och alltså när jag säger att de är lite av allt så måste ni tro mig det fanns så mycket att välja mellan att man liksom inte hann gå igenom stället typ. 

Deras skaldjur del och även här så va de så himla mycket olika val, allt från ostron, räkor, hummer ah men you name it och sen fanns de liksom vanligt tillagad eller om man ville ha grillad osv osv.

Men det som fick mig att bli helt dagen va alla sötsaker och desserter alltså wow så mycket tid och energi dom måste lagt ner säger jag bara. Massor med handgjorda grejer och söta så man ville typ spara det istället för att äta det. Ni ser bilden ovan? Det var alltså en hylla full med gosaker och tro mig när jag inte ens såg  det först trodde verkligen att det var en hylla med bara böcker och prydnad saker hehe.

Tre olika sorters glass och alltså vaniljen va to die for.

De här va bland de gulligaste jag sett och lovar här och nu att när jag får barn och om jag får barn och de blir en tjej att jag alltid ska ha en sån här chokladfontän på hennes kalas. Alltså wow säger jag bara såg verklige  så himla gulligt ut. Självklart smakade jag också men var alldeles för sött för min smak. 

Kolla in alla söta burkarna med smågodis från hyllorna. Stället var liksom uppgjort för ett kalas fick verkligen så mycket inspo efter den här brunchen.

Jordgubbar doppade i choklad min favorit!

Även mashmallows doppade i choklad.  

Är de brunch får man unna sig ett glas eller två och de kan jag säga att vi gjorde hehe 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.