Danijela Pavlica

Middag med gamla och nya vänner

Min underbara Vato (Michael) flyttade till Bali för något år sen och när jag och Babak valde att åka hit så kontaktade jag honom de första jag gjorde hehe. Så efter att vi kommit fram igår kom han och hans underbara flickvän Dania förbi vårt hotell för en middag. Vine and dine när det är som bäst. 

Vi delade på en Fire Signatur Black Angus T-bone. Det är en biff som kommer från darling downs regionen i Queensland, Australien. Och den serverades med tryffel potatispuré, skogssvamp, confit, vitlök, rostade rotfrukter rött vin. Det roliga och spännande med just de här köttet är att det tar ca 30-45 minuter för den att bli klar och det är just för att man lagar köttet sen låter det vila emellan åt om jag inte minns helt fel hehe och belive me när de nuddade munnen så var det så sjukt gott att man aldrig ville sluta äta haha.

Mätta och belåtna rörde vi oss vidare till en av alla barer som dom har på W och tog en drink och skrattade vidare innan det var dags att gå och lägga dig. Dania och Michael skulle upp redan vid 06 för jobb så vid 03 tiden rundade vi av och satte dom i en taxi innan vi hoppade på en liten golfbil och tog oss vill vår villa. Och nu kanske ni tänker att de va fjantigt sagt men jag lovar er att vi gick vilse bland alla villorna tidigare under dagen och speciellt när det är mörkt och alla villorna ser exakt likadana ut hehe. Inte lätt när de e svårt. 

Jag hade i alla fall en super trevlig kväll och vi ska passa på och träffa dom igen innan vi sätter oss på planet hem igen. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.