Danijela Pavlica

Middag på KO KO MO Gili Trawangan

KO KO MO är gili trawangans dyraste restaurang och tillhör ett resort men läste på lite om Gili T innan vi kom dit och alla rekommenderade just den restaurangen så trots att det var lite dyrare så var det så värt det. Jag säger bara min rätt var helt magisk. Jag åt grillade king prawns med ett helt magiskt ris och olika tillbehör. Babak åt deras lamm och även den var god men han sa att wow din rätt var sjukt magisk och jag höll verkligen med. Så den kan jag rekommendera. 

Det mysiga med KO KO MO är att det ligger lite åt sidan så man får verkligen lite lugn från allt som pågår på ön. Och inte nog med att det ligger lite åt sidan så ligger det på stranden. Så jävla mysigt. Nu åt vi runt 21 tiden men prickar du in en middag innan 19.00 då solen går ner då så sitter man liksom längst haven och jag kan tänka mig att de blir en väldigt vacker utsikt. När vi satt var det tyvärr jätte svart så man såg inget men bara ljudet av havet fick med att njuta till fullo. 

Vi satt verkligen länge och bara njöt av middagen och de goda vinet. Efter ett tag märkte vi att vi var dom ända på stranden då alla andra sällskap hade gått och dom hade dukat av och plockat bort alla borden. Men andra ord satt jag där med min kärlek helt ensam på en strand långt bort från allt annat och var otroligt lycklig. Personalen på KO KO MO var även dom så himla underbara som hade sjukt bra service och såg till att man hade allt man behövde hela tiden. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.