Danijela Pavlica

leta soffor, fixa lägenhet inför visning, packa inför bali och allt däremellan

Gud kan inte förstå att vi åker nu och så himla jobbigt att allt sker samtidigt gårdagen spenderades verkligen till att springa ärenden plocka och fixa med lägenheten, åkte en snabbis med Kickan och Alex och kollade på soffa något som är riktigt skönt är att vi är i samma stadie dom ska också flytta och håller på med en total renovering så jädrans kul. Hade jag och Babak haft mer tid hade vi verkligen också tagit på oss ett renovering objekt. Kan ni fatta att få välja allt själva från  grunden? Så spännande och så kul men självklart mycket jobb kring de också. 

Men som jag sa hann varken de ena eller de andra igår känns de som. Fick sitta och jobba från sängen halva kvällen/natten istället och inte ens hade jag hunnit packat. Snacka om risky-business. 

Hoppas verkligen att vi hunnit med allt som ska göras nu blir faktiskt en gnutta orolig att det är något vi missat. Aningen i packningen till Bali eller något med lägenheten. Steg upp vid 5 imorse för att jag verkligen skulle hinna med allt. 

Det är ju nämligen så att vi ska ha visning i lägenheten medan vi är på Bali dessa två veckor och hatar att lämna ifrån mig ansvaret till andra så himla jobbig känsla eftersom man själv vet hur man skulle gjort. 

Och jag saknar mini redan som får va hemma hos Mamma medan vi är borta men alltså det har gått en natt och redan är det så tomt efter hennes närhet. saknar verkligen snuttan såå mycket. 

Nu känns de som att jag fått lufta av mig lite hehe och känner mig genast aningen mindre stressad men måste däremot skynda mig och börja packa vi åker ju fasiken snart hehe.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.