Danijela Pavlica

Det här med packning

Åh herregud nu när jag sitter och tänker efter så har jag ingen aning vad jag packat med mig till Bali. Vet att jag fått med mig en massa badkläder och strandplagg men sen är resten ett mysterium om jag ska vara ärlig. Kommer ni igår att jag sa att jag rensade garderoben och gjorde mig av med allt och då menar jag allt för nu när jag skulle packa insåg jag att jag inte har något att packa med mig haha. 

Vi har precis mellanlandat i Bangkok och sen ta oss vidare till Bali ska bli så spännande att få komma fram. När vi steg av planet här i Bangkok så möttes vi av en värme som man inte känt på länge. Säger bara wow hahah skönt att lämna kylan bakom sig. Så fort jag satte på telefonen blev de massa jobb som dök upp men lika bra för har någon timma att fördriva tiden med nu innan jag ska med nästa flyg. Sitter i en lounge och har tagit lite att äta och dricka och skriver till er in the moment. 

Ne nu ska jag sluta vi hörs så fort vi landat på Bali så blir det lite roligare bilder. Flygredan på 10h från Sverige till Bangkok gick i alla fall suveränt och wow vad god mat dom bjöd på under flygturen. Nu återstår de 4h sen är vi framme WOHO!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.