Danijela Pavlica

MIN HELG I BILDER

Denna helg blev aningen kortare än vanligt då vi höll stängt på VIDA i fredags på grund av det hemska som hände. Vi satt hemma hos mig lite vänner och bara följde nyheterna hela kvällen och kunde inte riktigt fatta vad som hänt. Som jag skrev innan blev jag så himla varm i hjärtat av att se all kärlek som folk spred på sociala medier. Tillsammans är vi starka <3

Lördag morgon kom och jag fixade lite hemma, sprang och handlade och passade även på att vila lite. Hanna och hennes australienska kompisar skulle nämligen komma över på kvällen. 

Jag som älskar lekar föreslog att vi skulle köra beer pong haha så vi vände på bordet tog fram röda collage muggar och körde. Det var tjejer mot killar och tjejerna vann första rundan och grabbarna vann andra rundan. 

Vi beställde även pizza haha

pizza <3

Haha kolla mini på den här bilden som sitter i mitt knä och tittar upp på pizzan och önskar att hon var någon cm längre. 

Efter att vi ätit och lekt klart kom Kenza, Maggie, Shiva & Alicia till mig. Vi drack lite mer pratade ikapp dom senaste dagarna och sen gick vi till VIDA. Så himla kul att ha sina kompisar på jobbet. 

Ja som ni förstått så dricker jag direkt ur flaskan om det inte finns något glas.

Hela härliga gänget <3

Söndagen kom och jag gick förbi Milles där min kära vän Sebbe satt tillsammans med lite nya och gamla vänner. Sebbe fyllde nämligen år igår (söndag) och fyllde hela 30 år. Det dracks en hel del och firades på bästa sätt. 

Det bjöds på shorts och annat trevligt. Efter brunchen på milles var jag tvungen att lämna härliga gänget för att springa och stagea vår takterass inför fotografering. Resterande gäng firade vidare. Jag måste ju få fira Sebbe ordentligt har ni några tips på vad man kan göra? 

En kort sammanfattning av helgen var att den blev så sjukligt festlig hehe alltid kul dock. Nu ska jag sluta skriva och istället jobba vidare har så himla mycket att göra och oh herre åker ju till Bali imorgon. Måste packa ikväll någon som vill göra det åt mig? Det kan vara det värsta som finns, att packa alltså. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.