Danijela Pavlica

tvillingsjälar

Jag tror på ödet och kan sitta och grubbla över sånt i evigheter. Något som jag verkligen har funderat på länge och även är beundrad över är tvillingsjälar om man kan kalla dem för det. Jag tror ju verkligen på tidigare liv och att jag har existerat tidigare kanske inte i samma kropp, familj, namn eller land men jag har funnits innan och lika så har ni. 

Det är verkligen spännande hur man kan träffa vissa människor och klicka direkt. Att ha en så stark kemi med något är för mig helt fantastiskt. Och de är nu jag undrar är de en tvillingsjäl? 

Det finns en grekisk filosof som heter Platon som uttryckte sig såhär:  “Och när en av dem möter den andra halvan, den verkliga halvan av sig själv, förloras paret i en förundran av kärlek, vänskap och intimitet och en önskan om att inte vara utom varandras synhåll ens för ett ögonblick.”

Vad tror ni? Tror ni vi har en människa eller fler kanske som liksom är ens tvillingsjäl eller något annat? Eller är det bara en känsla man har i kroppen för att man gillar någon kanske eller något liknande? Hur vet man att vissa saker bara inte är en inbillning och hur tar man sig igenom dessa känslorna? 

Som jag sa kan jag verkligen sitta i timmar och tänka på detta.. känns som att hela livet och världen är ett ända stort mysterium. Vad händer liksom? Väljer man sin egna väg i livet eller är den redan bestämd? Vad tror ni? dela med er snälla! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.