Danijela Pavlica

Söndag, nedräkning och planering

Bilderna är från vår Los Angeles resa.

Alltså herregud vad jag längtar nu, inte alls långt kvar till vår Bali resa och av att se dessa bilder ovan från vår LA resa får mig bara att rysa i kroppen. Bara tanken av sol gör mig otroligt lycklig. Nu är det verkligen inte långt kvar dags att börja planera lite packning kanske. Kan man inte få tips av er som redan varit i Bali på vad man kan göra där, förutom surfa då hehe

Ska bli så himla skönt med lite semester men lite stressad blir man då jag vet att jag har ett fullspäckat schema med resor och saker som händer, och så lägenhetsköpet också det ska liksom flyttas i juli.. oh herre tänker jag hur ska detta gå. Men en dag i taget och mycket planering så löser man allt! Först mys i Bali sen flytta och allt annat. 

Jag tror inte ni förstår hur taggad jag är på den här flytten ska bli så himla spännande allt känns så himla overkligt fortfarande. Vem trodde att man bara skulle hitta en lägenhet så snabbt och att den skulle bli våran. Vad är det man säger plötsligt händer det hehe. 

Den här söndagen ska jag i alla fall spendera med att drömma mig bort lite och sen blir det bara massa planering för veckan som kommer och kolla massa lägenhets inspobilder. Vad ska ni göra för trevligt? Ikväll kan man väll få äta tacos och kolla på någon mysig film eller vad säger ni? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.