Danijela Pavlica

perfekt lunch med honom

Jag ska börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering haft en fullspäckad helg i Paris och valt att njuta lite mer än att jobba hihi. Vi har inte varit på er resa ihop jag och Babak på evigheter så det var riktigt mysigt att bara få umgås med varandra. 

Lördagen började med kaffe på balkongen efter frukosten i våra morgonrockar med utsikt över Paris som ni ser i tidigare inlägget, efter det en härlig lång promenad på Paris gator innan lunchen som vi tog på ett ställe vi fått tips om från en vän.. 

Vi tog in lite förrätter i for av en mini tryffelpizza och en tuna tartare sedan åt vi båda fisk jag valde laxen och babak åt en cod. Det var riktigt gott och vi gick mätta och belåtna därifrån. ? 

Ni vet alla dessa it ställen i Paris som man alltid går till? Tex Costes & L’avenue vi kände att vi ville testa något nytt och ställde in vår lunch på L’avenue för att vara lite spontana och valde istället detta stället ovan hehe. Men däremot struntade vi i desserten på Le Market och slutade givetvis med dessert och drinkar på L’avenue ändå. hihi 

Resten av dagen spenderades med att andas in staden och det härliga vårvädret. Paris är en av mina favorit städer och jag hade inte haft något emot att  bo där under våren. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.