Danijela Pavlica

desserts and drinks

Yummy in my tummy kan man ju lugnt säga. Vi tog en fika på L’avenue efter några timmar på stan och jag kan verkligen rekommendera er att ta er hit. L’avenue är en av mina favorit restauranger för lunch och  brunch i Paris eller bara som vi gjorde nu och gick dit för lite fika. 

Vi började med varsin drink han tog en wishkey sour och jag drack en moscow mule såklart hehe

Jag beställde in en Pavlova och Babak tog en äppelpaj att äta så gott kolla bara bilderna ovan.. och sedan avslutade vi med varsin espresso martinis istället för vanligt kaffe hehe Är de helt och är man i Paris så kan man ju unna sig. 

Men i alla fall satt där i någon timma innan vi tog en taxi tillbaka till hotellet för pyttelite jobb och fix innan vi skulle göra oss i ordning för kvällens festligheter

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.