Danijela Pavlica

tandläkarna på nybrogatan

Godmorgon mina fina, min härliga morgon började hos tandläkaren.. Jag går till Torbjörn på Nybrogatan 44 och är verkligen supernöjd och kommer nog aldrig att byta. Sen kan det ha och göra med att min tandläkarmotagning ligger i princip dörr i dörr med där jag bor hehe. Lyxigare än så blir det givetvis inte. 

Jag känner mig alltid så himla omhändertagen och trygg när jag är där.. vet att många av er har tandläkarskräck och jag minns att jag själv hade det när jag var yngre men sen släppte det. Tror jag insåg att det inte fanns något att vara rädd för och sen gäller det att hitta rätt. Jag älskar min tandläkarmotagning och de känns som att jag är och hälsar på vänner när jag är på besök. Kanske för att man träffas i trappuppgången lite då och då. 

Den skräckinjagande tandläkarstolen som egentligen är otroligt skön att ligga i.

Dessa prylar tycker jag är otäcka dock! Måste kollat för mycket på skräckfilmer. :/

Här fick jag ta på mig en hakklapp och posera med lite olika  borrar och grejer för att få dem bästa bloggbilderna. Hur gulliga är inte tandsköterskorna som hjälpte mig med bilder till bloggen? När det roliga var över kom Torbjörn och vi satte igång skulle nämligen laga en tand. 

Allt gick strålande och var över på ca 30 min med bedövning och allt. Nu ser jag ut som ett mongo känns det som hehe känner mig lite som Kourtney Kardashian efter hon var hos tandläkaren hihi. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.