Danijela Pavlica

söndagar hemma

Men alltså kan vi tala om söndagar? Är inte det bland en av dem bästa dagarna någonsin. I min familj har det alltid sagt att det ska vara en vilo dag då man inte ska stressa och bara göra sånt man vill. Idag har det varit exakt en sån dag för mig! 

Jag tränade imorse och handlade på vägen hem då jag tog ett pass i Vasastan istället för Östermalm. Lagade lite lunch till mig och Babak och sen gick vi på en lägenhetsvisning. Efter det kom vi hem och jag sov lite middag och vaknade lycklig, sen har jag bara gjort ingenting satt och jobbade lite lätt och planerat kommande vecka. 

Nu har vi dukat upp söndagsmys och ska slå på någon film innan det är dags att gå och lägga sig. Fixade lite kvarg med bär blev jordgubbar,  blåbär och passionsfrukt! Och sen gjorde jag Hannas berömda raw food-chockladbollar. Alltså efter att jag åt dom i fredags kan jag inte tänka på något annat är besatt. 

Så smidigt och så lätt att göra det är bara 5 ingredienser helt sjukt och dem är nyttigare än vanliga chokladbollar men smakar på riktigt lika bra trodde Hanna ljög för mig men nu gjorde jag ju egna och dom är wow.

Vad gör ni en söndagskväll som denna? Har ni några bra tips till mig och B på en riktigt bra film? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.