Danijela Pavlica

MIN FRIYAY

Igår så valde jag och Hanna att stanna hemma istället för att gå på The Weeknd. Så efter träningspasset vi var på skiljdes vi åt för att duscha och byta om till något riktigt skönt sedan gick vi till Ica affären som ligger vid mig och handlade. 

Väl tillbaka i lägenheten satte vi musiken högsta volym och skulle göra en Sallads Bowl av något slag.

Hanna fick bestämma och det blev den godaste salladen någonsin alltså wow.. Jag var så himla skeptisk men det blev så himla gott. Den innehöll bulgur, pinjenötter, avokado, soltorkade tomater, ruccola, bönor, körsbärstomater, rödlök, sötpotatis och granatäpplen.

Alltså vilken succé det blev det måste ni testa. <3

Här är hon min stjärna och kvällens köksmästare <3

Förberedelser med lite citron/lime vatten och sen den färdiga Bowlen

nn

Givetvis skålade vi med vatten också hehe vi försöker att skippa alkohol nu och va lite nyttiga under tiden vi tränar. Jag vet ju att mitt mål spricker redan till nästa helg då jag är i Paris då. 

Jag och mini <3

Efter middagen dukades det upp för mys. Hanna hade gjort sina nyttiga chokladbollar och jag trodde att hon lurade mig. Eftersom det är rawbollar så trodde jag absolut inte att dem kunde vara så goda som dom var. Så jag trodde att Hanna hade lurat mig och gjort vanliga men de hade hon inte. 

Så vill ni åt samma smak som i en vanlig chokladboll men slippa ha ångest för att man äter så många och de bara är socker i så borde ni testa att göra hennes recept och det hittar ni HÄR

Vi hade i alla fall en super mysig kväll här hemma igår vad gjorde ni? Va några av er på The Weeknd kanske? Berätta för mig vad ni gjorde i helgen! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.