Danijela Pavlica

dagens schema

Imorse 08.30 hade jag ett träningspass inbokat igen älskar verkligen Megaformer som dom kör på BE.CORE det är liksom kul och jag längtar varje morgon jag har det passet inbokat är dock helt slut nu och måste hoppa in i duschen och fixa mig inför min lunch med Kenza. Ska även vänta in lite väskor som hyrts ut via RentAtrend till en av våra ambassadörer som befunnit sig i New York under Fashion week.

13.00 lunch med Kenza!

Älskar att äta lunch med henne det är som att man flyr vardagen liten för någon kort sekund. Idag följer hennes vän Stella med också så ska bli så mysigt med en tjejlunch. Ska även passa på att fota lite outfits då jag tror att stella är fotograf. Efter lunchen och allt fotande ska jag springa förbi och hämta mini hos Curemedia, sedan  ta en promenad hem för att jobba i några timmar. 

Efter massa jobb kan det vara skönt att rensa tankarna och det ska jag göra med en långpromenad runt djurgården tillsammans med mini. 

Efter långpromenaden ska jag varva ner med att laga en god middag till mig och min sambo för att sedan kunna krypa ner i sängen och somna till någon härlig serie eller något annat kul. ?

Vad tycker ni låter det som en bra plan?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.