Danijela Pavlica

vad jobbar jag med egentligen?

Ni är några som frågat vad det är jag jobbar med egentligen och jag tänkte att jag skulle berätta det för er som inte riktigt förstått det. 

Jag jobbade på bank innan men valde att säga upp mig för lite mer än ett år sen och startade något som idag heter RentAtrend

RentAtrend är en onlineplattform där man lätt kan hyra märkesprodukter av varandra som jag idag driver med mina två medgrundare Christina & Louise. Vi ser det som en virtuell garderob, vi kvinnor lånar alltid grejer av varandra. Man är oftast trött på det man själv har i garderoben men det kompisen har kan va aningen roligare samtidigt som kompisen är otroligt trött på sitt egna.  Varför inte då kunna ta del av vad fler människor har i sina garderober som dem tröttnat på? 

Tänk om man ska iväg på en fest, bal, bröllop eller liknande och inte riktigt vill lägga ner flera tusenlappar på en klänning eller väska. Då kan man lätt hyra den via RentAtrend för någon slant per dag istället. 

Visst är det smart? Så det är vad jag jobbar med varje dag och mitt huvudsakliga arbete. Glöm inte att följa oss på instagram för mer inspiration de gör ni HÄR.

Sedan har vi även helgerna och då jobbar jag på VIDA som är en nattklubb här i Stockholm som ligger på Ingmar Bergmans Gata 2. 

Här är mitt ansvar att se till att vi har bordsbokningar och att människor kommer till oss och att ni har det trevligt. Så ännu en gång om ni vill kika förbi så är det bara att maila mig på [email protected]

Vi ses där!

Hur kul har inte vi det på jobbet? Har ni lika kul? 

Och sist men inte minst bloggar jag givetvis varje dag också. Och även det ser jag idag som ett heltidsarbete så får kombinera det mer resterande jobb så gott det går. Här vill jag verkligen att ni ska tycka att det är kul att gå in och läsa och kika på bilderna. 

Och jag hoppas att ni gillar det. Jag tycker ni alla har varit så himla bedårande och älskar när ni ställer frågor eller ger mig tips det betyder mycket. Lite senare kommer ett inlägg om fashion week upp missa inte det då fashion week börjar närma sig, ska bli så trevligt att gå på lite visningar. 

Glöm inte följa mig på instagram, det kan ni göra HÄR.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.