Danijela Pavlica

fashion week väntar bakom hörnet

Fashion week väntar runt hörnet och jag älskar verkligen att springa på stan under denna perioden. Den börjar redan på söndag och jag ser fram emot veckan. Har bokat upp mig på lite visningar men inte för många för det hinner man inte känns de som så har verkligen försökt tänka till på vilka jag vill se.

Har varit på fashion week varje år och tackat ja till enbart enstaka visningar. Vill ni höra något sjukt? Jag och Hanna ville gå på fashion week i Paris eftersom  de är bland de coolaste man kan uppleva kan jag tänka mig. 

Alla stora visningarna är där som Chanel, Fendi, Haute Couture, Saint Laurent osv osv namnen är många och jag kunde fixa in oss på dessa visningarna och vi tänkte fyfan va fett kanske inte får sitta firstrow tillsammans med Kardashians hehe men vi kommer ändå få vara där kolla visningarna och ba glassa runt bland alla kändisarna. Sen visade det sig så klart att man var tv ungen att betala för just dessa visningarna om man inte var någon hehe snacka om att känna sig lättlurad som trodde att man kunde lösa fashion week i paris. Eller ja givetvis kunde jag ju lösa de men att hosta upp dem pengarna var en annan femma hehe.  Det kostar nämligen runt 5000-5500 pund för en visning kan ni förstå hur sjukt det är och att det finns folk som betalar det?

Dagmar visnigen <3

Viktigt att börja med en stadig frukost innan fashion week hehe det såg i alla fall jag och Hanna till att vi fick förra året  när vi startade dagen på Strandvägen 1 med en pangfrukost.

eller ska vi kalla det en sockerchock för kroppen?

och selfies blev/blir det givetvis

sekunderna innan Daisy Grace visningen började

Firstrow på Ida Sjöstedt visnigen, jag befann mig i himmelriket så mycket fint. 

Mellan visningarna kan man passa på och äta lite lunch. Här var jag Rosie och Ludde på nybrogatan 38 och åt lite efter en av visningarna förra året 

Kolla in denna!! Hur fin? 

Givetvis var norrmännen och danskarna här över fashion week. 

Jag & Hanna

Jag & Rosie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.