Danijela Pavlica

promenad på Lidingö, nattklubbsfix och middag på berns

Min helg började tidigt den här helgen.. redan fredag morgon blev jag hämtad hemma av Sebbe och Tom. Vi åkte förbi fältöversten eftersom det är så nära på ett quick stopp för att handla med oss lite lunch och juice från joe and the juice. Grabbarna hjälpte även mig att köpa en adapter eftersom jag inte hittat min andra än så störande. 

När vi var klara ifall åkte vi ut till Lidingö där toms föräldrar bor och har en fantastisk ville med sjötomt. Vi började med att äta och vår lunch som vi köpt. Köpte med oss sushi från IKKI sushi.  Kan lova att det var en hel del sushi kvar då vi alla blev ganska mätta på Juicen jag köpt hehe.

Vi började med en promenad och grabbarna hjälpte mig att fota eller om jag ska vara ärlig så tog dem alla bilderna åt mig hehe. Pinsamheten som uppkom när vi insåg att dem tar bättre bilder än mig hehe. Sebbe är ett riktigt proffs på att fota så man tackar och bugar. Och så himla fint att dem hjälpte mig när de egentligen var dom som skulle jobba och producera musik men istället handlade allt om mig. <3

Tom 

Kan ni förstå hur vackert det var när vi gick där längst vattnet? 

Sebbe tog fina bilder på mig och mini <3

solnedgångar kan vara det vackraste som finns. 

Sista bilden på mig och mini <3

Sedan skjutsade dom hem mig eftersom jag skulle jobba på vida på kvällen. Väl hemma beställde jag lite mat från Beirut Cafe så åt jag och B middag. Sedan sprang jag och mötte upp min kollega Sammy och sen en kort stund efter de kom lite tjejkompisar över. Sen sa de bara pling i telefonerna och helt plötsligt hade vi öppet hus för nya och gamla vänner hehe. Alltid så mysigt att ha folk över. Vi drack vin och pratade om allt mellan himmel och jord. 

Vid 00 tiden var det dags att röra sig mot VIDA och kvällen blev lång. Det blev en stund på hells två korta stopp på efterfester och sen kramade jag Rosie hejdå som skulle åka tillbaka till Malta ?

Sista bilden på oss för en kort stund tills vi ses igen. Vaknade upp på lördagen och mådde lite dåligt och dagen bara flög förbi det blev foodora och filmmys. Helt plötsligt  var klockan allt för mycket och jag fick hoppa in i duschen för att göra mig redo för kvällens middag som skulle hållas på Berns. Det var nämligen en vän som höll en middag för en ny ide om att få främmande folk att träffas lite lättare. Håll utkik för #Niconnecting på instagram. Tusen tack Nico för en pangmiddag med trevligt sällskap.

Innan middagen på berns sprang jag förbi jobbet för att styra upp lite inför champagne minglet vi skulle ha. Blåste lite ballonger innan allt helium tog slut och fixade iordning lokalen lite. 

Kaoset innan öppning hehe

Verkligen lugnet före stormen. Glöm inte att ni varje helg kan maila mig på [email protected] för gästlista eller bordsbokningar. <3

Roddade med lite bubbel och hinkar. 

Slutliga resultatet innan Anna ringde och sa att hon satt i ubern och var påväg för att plocka upp mig.

Det bjöds på härliga fördrinkar i baren i väntan på vårt bord. 

<3

Jag och Anna

Sara Simone jag och Anna

Det bjöds på allt från sushi till kött, bubbel i mängder och verkligen ett glatt sällskap.

Hela fantastiska sällskapet, ännu en gång tusen tack Nico för en underbar kväll. #niconnecting

Det blev ett väldigt långt inlägg så jag kör söndagen i ett eget inlägg <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.