Danijela Pavlica

godmorgon fredag

Jag har precis vaknat och ska packa min väska och minis lilla väska med hundmat och diverse. För snart kommer mina vänner som ska hämta mig och mini i stan. Vi ska nämligen tillbringa dagen ute på Lidingö eller jag ska tillbringa bara dagen där sen ska jag tillbaka in till stan sen ikväll för jobb och dom ska vara kvar till på lördag för att producera musik. 

Ser fram emot en dag tillsammans med dessa killar. Ska bli så härligt att sitta och jobba, mysa med mini samtidigt som dom producerar ny musik. 

Har hört lite smått på låtar dom håller på med och det låter så sjukt lovande. Kan verkligen inte hålla mig vill att dem släpper dem nu. Kommer bli sånna sjuka Hits. 

Btw, ni kommer aldrig ana vad som hänt. Skulle egentligen publicera massor med fina bilder från igår då jag mötte upp Rosie och hennes syster över en kaffe men hittar inte adaptern till datorn. Har en Macbook och finns inga vanliga uttag på den här datorn så himla störande. Så köpte en adapter just för mineskort, så att jag lätt kan importera bilderna från kameran till datorn men den är borta nu. Letade från att jag kom hem vid 15.00 igår till sent på natten.  Inte hittat den än så får försöka hinna att köra en ny idag. Tills dess får jag bjuda på nygamla bilder. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.