Danijela Pavlica

Drömma sig bort

Det här med kyla slask och snö är inte en favorit i repris. Lika mycket som jag varje år saknar det så känner jag alltid efter en kort stund att jag blir så trött på det. Förstå mig rätt vintern än bland det vackraste som finns i mellan åt. Så vitt och friskt så man ba blir lycklig i själen. Det är också den mysigaste perioden tycker jag. Då man kan komma hem ta en varmt skönt bad krypa ner under ett täcke eller en filt och bara mysa. Göra varm choklad eller dricka lite rödvin till en bra serie. 

Men nu känner jag att jag fått för mycket av det och alldeles för lite av värmen. Har lite semester prelbokningar så vi får se om ni inom kort får följa med mig till varmare breddgrader och sena kvällar i solnedgången. Jag håller tummarna och hoppas i alla fall. 

Ligga vid poolen och läsa tidningar eller podcast är ju livet eller vad säger ni?

En eller två selfies blir det givetvis alltid. 

Här är han min bästa vän och älskling! bilden är från förra vintern när vi var i Mauritius. Åkte på en liten utflykt med båt. Aldrig fel! 

Här är en bild från Mykonos och solnedgången på där var något jag aldrig kommer glömma och det är ett ställe jag skulle kunna tänka mig att åka till varje år. Vilka är era favoriter och vad är bäst med de resmålen tycker ni? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.