Danijela Pavlica

BE.CORE

Detta är alltså Be.Core Megaformer! Har verkligen fastnat för den här träningsmetoden och man går verkligen där ifrån med en skakig kropp. Den är intensiv och bra man jobbar hela tiden med lättare tyngder och små rörelser så det känns verkligen kan jag tala om för er. 

Passade på att komma in en stund innan passet imorse för att ta lite bilder på några av övningarna givetvis blev det svårare än vi trodde hehe. Inte alltid lätt att förklara på bild så kommer länka en video här nedan så ni kan kolla. 

Passet finns på Odenplan och Östermalm och kostar 260kr ingen bindningstid utan man betalar för varje pass. Otroligt simpelt att bli medlem också! Bara att ladda ner deras app i appstore och sen ta det därifrån. 

Finns inte mycket syra kvar i benen efter den här övningen.

Här nedan ser ni videon och förhoppningsvis förstår ni lite mer. Annars finns det massor med videos på youtube. Har så sjukt ont i hela kroppen men de känns bra och nu är det dags att byta livsstil från det goda livet. Kommer bli svårt men tror de är värt de eller så kan man åtminstone kombinera de hehe hellre stoppa i sig gottigheter med gott samvete än att äta gott och inte röra på sig. 

Framför allt är det för mig otroligt viktigt att jobba upp kroppen det handlar egentligen inte så mycket om vikten osv. Givetvis vill man vara slank men de är inte alla som känner alla är vi olika och fina på olika sätt. Jag behöver jobba upp tex ryggen och mina muskler i kroppen så att jag orkar hålla upp den med åren. Även bra att träna för att få en bra hållning. 

n nn nGlöm inte att följa mig på Bloglovin

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.