Danijela Pavlica

tisdags lunch på nybrogatan 38

Ibland får man unna sig även om jag vet att vi unnar oss kanske lite för mycket lite för ofta men man ska för tusan göra saker man blir glad av här i livet. Och för mig är tex mat en otrolig passion! Smaker liksom skulle nog kunna äta mat hela tiden varje dag om jag fick. Kan ni fatta att få typ ha ett hittepå jobb som avsmakade på typ restauranger och bara få sitta där och smaka av all mat innan den serveras? Vem vet de kanske finns men hade ju varit drömmen. 

Igår unnade i alla fall jag och Hanna oss en lunch på Nybrogatan 38 och hade djupa diskussioner om allt mellan himmel och jord. Skojja blev mest killsnack faktiskt. Inte nog med det satt Chris O’Neill bredvid oss och snacka om lagom stelt när vi tog upp kameran för att fota varandra och maten. Undra om han ba åh nej inte fler paparazzis. 

Kunde inte låta bli att lyssna på vad dom pratade om och älskar verkligen engelskan blir alltid så fascinerad av att höra engelsmän/amerikaner prata! Drömmer mig alltid bort till en sagovärld och önskar att jag satt på en lunch restaurang i nyc. 

Har ni ätit på nybrogatan 38 någon gång? Om inte så får ni fasiken inte missa deras mörka bröd som ni ser på bilden här nedan. Alltså det är det godaste jag vet och skulle seriöst kunna gå dit bara för att äta det. 

Här är hon min fina lunch dejt! Det är som att vi sitter ihop numera <3

Hanna åt en räksallad och jag käkade varmrökt lax 

Kan rekommendera denna. Varmrökt lax med skagenröra, avokado, dill och babyspenat

Mätta och belåtna gick vi hem till mig och jobbade några timmar. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.