Danijela Pavlica

multitaska på en måndag

Min måndag började med att Hanna ringde och väckte mig och undrade om jag hade tejp hemma för att hon skulle skicka iväg ett paket och behövde tejpa igen kartongen. Givetvis hade jag det så hon kikade förbi. Medan hon ändå var här passade jag på att laga pannkakor till henne för att hon hade mått lite sådär och haft lite att tänka på. 

Medan vi avnjöt pannkakorna så pratade vi om allt och tror att hon genast kände sig bättre. Jag är dock fortfarande sjuk och har samtidigt träningsvärk ingen bra kombo vill jag säga.  Sedan började städkaoset! Med den lilla energin jag hade kvar i kroppen började jag storstäda lägenheten. Då menar jag garderober, skåp, minsta lilla hörn liksom. Blev givetvis inte klar men får fortsätta idag. 

Hanna hittade en bok som hon fann väldigt intressant och hade högläsning för Mini, själv anser jag mig vara en naturlig begåvning så jag fortsatte städa.

Hon sprang och postade sitt paket och kom tillbaka med Juice till oss hur fett? 

Sedan var det dags igen, det tog emot i hela kroppen och det var fruktansvärt jobbigt denna gången men skönt efteråt givetvis. 

Direkt efter passet skildes vi åt och jag sprang för att möta Julia på en kaffe innan vårt måndagsmöte som vi kallar det inför kommande helger på Vida.

Efter mötet kom jag hem och min underbara Hannis hade handlat och lagat middag åt oss. Hur underbar är inte hon? Det är sånna småsaker i livet som man uppskattar fett mycket!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.