Danijela Pavlica

min helg i bilder en dag sent

Fredag morgon inleddes med träning! Har börjat köra Megaformer på BECORE alltså älskar allt som har med dessa träningspassen att göra. Äntligen tror jag att jag har funnit något som passar mig. Träningsmetoden kommer från LA och passen håller på i 50 min. Ni borde verkligen prova det! ? 

Efter träningen hade jag sjukt mycket att stå i men om jag ska vara ärlig hann jag inte med ett skit. Helt plötsligt var klockan jätte mycket och det var istället dags att gå till VIDA där jag jobbar på helgerna. Träffade mina blogg-kollegor Bianca & Tove och när VIDA stängde gick vi tillsammans tills hells. 

Ja kvällen blev otroligt lång och dagen efter var inte den roligaste om man säger så! Var enblandning av en bakfylla från helvettet och förkylning, som jag nämnt tidigare så har jag varit sjuk hur länge som helst nu och det släpper ju aldrig. Sen tränade jag ju på morgonen när jag är jätte förkyld så det kanske inte heller var det smartaste att göra men det är tur att man har fina vänner runt om kring sig som bäddar ner en och tar hand om en.

Efter att ha spytt halva natten vilket jag aldrig gör för spy är det värsta som finns fick jag mirakelpiller av min vän. Var tydligen någon mirakel tablett från brasilien om jag minns rätt och sedan biotin för att jag skulle bli fin i håret och en ipren haha. Bakfyllan försvann snabbt men tyvärr häll förkylningen i sig:(

Efter att ha legat nerbäddad på soffan hela dagen fick jag ett glas vin och va tvungen att göra mig redo för kvällen. Skulle nämligen jobba igen men innan de blev det middag på Berns. Inte ens hade vi ätit något under dagen. 

Jag, Tom och Sebbe

Berns <3 

Redo för pangmiddag 

Min fina Hanna <3

Lax sashimi

Tempura

lilla jag hihi

Espresso martinis of course 

Bästa 

Deras asiatiska köttbullar

Ännu mer mat Baos, vegetariska vårrullar osv osv 

Jag och Sebbe

Sen kom söndagen och sjukare än någonsin låg jag hemma beställde mat från foodora betade av lite serier och bara vilade. Gjorde med andra ord inget vettigt över huvudtaget.

Självfallet blev mat valet hamburgare från Phils burger.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.