Danijela Pavlica

umami

Jag åt nog bland den godaste middagen på länge igår. Vi blev upplockade på hotellet av min kompis Martin som bland annat driver restaurangen vi åt på.  Umami är en fransk asiatisk restaurang och allt vi åt igår var magiskt. Fanny som inte ens äter fisk var imponerad och fick i sig påse sashimi och black cod. 

Vi kom dit vid 20.00  och rullade ut vid midnatt, kan ni fatta hur gott vi somnade sen? Har nog aldrig sovit så sött som inatt. Senast jag var i Köpenhamn missade jag Martins restaurang så nu var jag ju givetvis tvungen att besöka den. Jag och Hanna njöt verkligen hela kvällen och vi alla tre kommer definitivt äta där varje gång vi åker till Köpenhamn.

Blandad sushi <3

Kobe Beef och anka som jag egentligen inte är förtjust i me  denna var ju sjukt god. 

Sashimi i form av Tuna, Salmon och Seabass och sen Lobster Tempura som givetvis var sjukt god haha allt friterat är ju gott. 

Beef tartare

Vi lärde oss ett och annat igår också hehe, visste ni att wasabi ser ut sådär som på bilden ovan? Man river det till en smet eller hur man ska säga. Det vi kallar wasabi i Sverige är egentligen bara vit pepparrot som dem färgat grönt. Dom smakade typ samma hehe men denna ska tydligen vara lite finare och lite bättre.

Espresso Martinis

Efterrätten var ju sjuklig! Massa olika sorter av choklad. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.