Danijela Pavlica

livet på landet

Hela förmiddagen har spenderats med att försöka få ihop detta pussel. Det är dock inte så lätt då lilla P bet sönder vad vi vet en pusselbit för någon dags sen. Det kan alltså vara mer bitar som saknas utan att vi vet det. Busig liten hund de där. 

Men hur som, livet på landet är så mysigt. Skulle seriöst kunna flytta hit känns de som och bara få vara. Jag är verkligen en stadstjej men har på senaste tiden bara känt att det skulle vara så skönt att få komma till ett ställe som detta. Perfekta landstället någonsin! 

Hos grannen som bor ca 100m härifrån kan man gå och köpa ägg då får man betala en slant och sen får man gå och plocka sina egna ägg hur mysigt är inte det? Vi har sagt att vi ska göra det någon morgon. 

btw det första jag ska göra när jag är tillbaka är fan att boka en tid hos min fina Dani som måste hjälpa mig med mitt hår som är kaos i dagsläget ursäkta för det haha

Hundarna älskar det här, bara kunna springa fritt på bakgården och komma och gå som dem vill. Här ligger lilla skruttan i sin fina klänning som hon fått av sin mamma nummer två som vi brukar säga. Hur liten och gullig är hon inte? 

Phoebe var nyfiken och tittade fram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.