Danijela Pavlica

skam

Har ni tittat på serien skam? Jag har  precis avslutat första säsongen och ska börja på säsong två. Skam är en norsk serie om vänskap, kärlek, sex, fest och svek. Har lite blandade tankar kring den samtidigt som jag tycker att den är super mysig och den får mig att tänka tillbaka på hur det var under gymnasietiden. Jag var ju kamratstödjare i skolan men även en av dem populära hehe hur fjantigt låter inte det  idag? Antar att det är något man alltid kommer att ha. Eller åtminstone grupperingar. 

Jag var i alla fall kamratstödjare och kunde ofta sätta mig hos folk som satt ensamma i matsalen och minns att mina kompisar ba men åh dani du kan ju inte sitta med henne/honom. Men jag var nog aldrig ett barn eller en tonåring som brydde mig. Struntade i vad folk tyckte och sa! Jag var den jag var och antingen fick man gilla det eller inte. 

Skam handlar mycket om kärlek bekräftelse och vänskap också. Ska man vara en bra vän eller ska man följa hjärtat? Hur lätt ska man ta på vissa saker och hur lätt är det egentligen inte att såra en vän för att man tänker på sig själv. Vad hade ni gjort? Jag vet att jag aldrig hade satt mig själv i första hand utan hade lätt tänkt på andra innan mig själv. Och idag är det självklart men när man är ung tycker jag att man ska tänka mer på sig själv, 

Ska bli spännande att kolla klart på serien nu hittills tycker jag att den inte varit så farlig när de kommer till mobbning eller utfrysning karaktärerna verkar vara ganska starka och det är ingen som någonsin är ensam vilket är skönt. Sen är ju killarna så himla gulliga hehe och mina favorit karaktärer hittills är nog  Vilde & Sana men allt kan ju hända. 

Vilka är era favorit karaktärer? ? Nu ska jag ta ett varmt bad och fortsätta titta på serien innan det är dags för frukost. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.