Danijela Pavlica

inspelning för devote

Igår var jag på devote hela förmiddagen och spelade in en sak tillsammans med ElinMagganBettina. Så himla mysigt att starta sin morgon med så härliga människor. Älskar verkligen sociala människor som snabbt kan skapa bekantskap med andra. Som är lätta och bara allmänt sköna och härliga. Vi spelade in allt lite snabbt eller var väl mest jag som tog tid på mig som vanligt hehe. Och sen satt vi och umgicks lite och när klockan slog lunch så gick vi på lunch ihop. ? Vi gick till Reload Superfood som är ett av mina favvo ställen i Stockholm. Så himla fräscht och gott samtidigt, finns massor med goda alternativ och rekommenderar det varmt. 

Vill även ännu en gång hylla alla grymma tjejer där ute. Så himla härligt med tjejer och önskar att vi alla kunde hålla ihop och alltid backa varandra för det är verkligen så det ska vara. 

Elin justerar kameran och ställer in allt så att vi ska börja kunna spela in.

Testar lite samtidigt som jag är i fullgång med Selfies och annat mobilfix

Bettina agerade regissör medan Elin skulle filma sin del.

Jag & Bettina åt varsin sallad jag tog en med Lax och Bettina en med Kyckling och Anna tog deras Acai Bowl som jag  blev galet sugen på. Kanske kan klämma en lunch där imorgon om jag lyckas övertala Kenza hehe.

Vår super fräscha och härliga lunch från Reaload Superfood.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.