Danijela Pavlica

vänskapsrelationer

Jag ville bara dela med mig att jag är så himla glad att jag har lärt känna denna tjejen. Hanna är bland en av dom mest genuina och roligaste människan jag känner. För mig är vänskap något viktigt och jag värdesätter verkligen alla mina relationer. 

Jag har så otroligt roligt med henne och vi kommer så bra överens. Vi båda är så otroligt lättsamma människor så kanske är det därför. Hon är så himla härlig och alltid glad och trevlig. Om jag fick välja att resa med en vän resten av mitt liv hade jag garanterat valt henne. 

Ibland kan  vi ringa varandra och inte säga något bara sitta tysta i varsin ände av telefonen för att det räcker med att känna att hon finns där, och det kan jag tycka förklarar en vänskap. Att inte behöva känna att man alltid måste prestera eller anstränga sig utan bara kunna vara sig själv och njuta. 

Det jag gillar med Hanna är också att vi direkt ser på varandra om något är jobbigt och att vi kan sitta med två olika saker men om den ena behöver hjälp så släpper man allt och hjälper varandra. 

Vänskap är något vi ska hålla hårt fast vi och uppskatta. Att alltid tänka på att vara en bra vän. Vad vore livet utan en bästis? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.