Danijela Pavlica

santa barbara, acai bowls och stränder

Sedan vi kom till L.A har vi gått upp tidigt varje morgon och jag älskar det! När klockan är 14.00 tror man att hon ska va runt 19.00 och så blir man så glad när man inser att man verkligen har hela dagen på sig. Imorse vaknande vi alltså redan vid halv sex. Vi käkade en härlig frukost och bestämde oss för att köra en liten roadtrip till Santa Barbara.

Vår härliga lunch i Santa Barbara på Backyard Bowl blev Acai Bowls så fräscht! ?

Hannis och jag ?

Efter massa spring på dom härliga gatorna och väl klara med shoppingen så tog vi oss ner till stranden. Vi plåtade otroligt lite då det blåste så mycket. 

Jacka:  Ivyrevel, T-shirt: HM, Jeans: Angelica Blick för bikbok

Nu har vi precis kommit tillbaka till villan. Drabbades av lite trafik på vägen hem så tog längre tid än v ad vi tänkt. Ikväll ska vi ha en hemmakväll med bara mys och unna oss lite ansiktsmasker som vi köpte när vi var på Sephora tidigare idag. Vad tycker ni att vi ska unna oss för middag ikväll? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.