Danijela Pavlica

brunette rapunzel

Jag har fått en del frågor om mitt hår och vilka produkter jag använder och hur jag stylar det. Så tänkte att jag gör en inlägg om det nu. 

Jag är en ganska simpel person när det gäller styling av håret! Har verkligen testat allt då jag är galen i produkter överlag. 

Innan det schampot jag använder nu så hade jag Joico och Aussie! Dom båda är bra och passade mig perfekt! Men nu har jag hittat ett shampo som jag döör för och det heter Oribe

Jag använder den gröna som heter Oribe Moisture & Control och balsam så använder jag Gold lust! Båda är to die for! 

Så jag tvättar håret som vanligt med shampo och balsam, balsam endast i topparna och sen sköljer jag ur det noggrant. Fönar håret speciellt i hårbotten så att de känns torrt annars brukar jag få torr hårbotten. 

På med värmeskydd och sen styla det så man vill ha det under dagen. Jag brukar bara locka det lite lätt med plattången, så inget avancerat! Kanske kan göra ett klipp på hur jag stylar det i ett senare inlägg. 

Jag avslutar alltid med lite glansdroppar från Sebastian dark oil! Den luktar super gott. 

Sen är jag mer eller mindre redo att vistas ute hehe. 

Det finns så sjukt många produkter och som jag nämnde tidigare tror jag att jag seriöst testat det mesta. Alla har också olika hårtyper så har ni frågor ställ dom. Jag hade tex ett tag väldigt torr hårbotten och då tipsade min frisör om en balance moisturizer från Curtin Bio+ man kunde ha efter man duschat och de hjälpte så otroligt mycket. Jag har även väldigt torrt hår så då väljer jag alltid ett mer fukt givande schampo också ett bra tips. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.