Danijela Pavlica

jacks wife freda and central park

Kan inte haft en bättre dag än denna!

 Ni vet när man vaknar lite seg från en utekväll och startar dagen med en härlig brunch och sen promenerar i timmar och bara njuter av den friska luften? det var precis vad vi har gjort idag. Njuter verkligen varje sekund jag är här och känner nästan  att jag inte vill åka hem. 

Ni vet när resans slut börjar närma sig och man får lite ont i magen av tanken att man snart sitter på flyget påväg hem. Den känslan har jag i kroppen nu. Ska verkligen boka en resa snart igen så man har  något extra kul att se fram emot. 

Kolla bara bilderna nedan! Det stämmer verkligen att en bild säger mer än tusen ord. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.