Danijela Pavlica

lunch på gemma och åskväder i central park

Idag åt vi lunch på Gemma med nya vänner som vi träffat under vår vistelse i nyc. Tog in lite smått och gott och delade på och drack bloody marys. Jag älskar verkligen att träffa nya människor och är verkligen en över social människa. Ibland tror jag att jag bor i fel land. Amerikanare är otroligt sociala och pratar lätt med främmande människor runt omkring dom. Exakt så är jag! Jag har inga problem att gå fram till främlingar och bara prata. 

Vi satt i alla fall på Gemma några timmar och eftersom det var så otroligt varmt och strålande sol bestämde vi oss för att åka till central park . Vi hann dock vara där i seriöst mindre än tre minuter innan det ramlade ett åskväder över staden och vi fick fly i panik tillsammans med resten av alla som befann sig i central park. 

Som vanligt går det inte inte att få tag i taxibilar i nyc när det regnar så vi fick kämpa i ca 40 minuter innan vi fick tag på en bil. Men nu är vi hemma och ikväll ska vi till Buddakan med några killar från England som vi träffade igår på halloween festen.  Ska bli riktigt roligt trots vädret! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.