Danijela Pavlica

brunch @ nomo soho

Första gången jag var i New York så  bodde jag nämligen på detta underbar hotell, sen dess har jag gillat att  besöka det. Så när vi skulle möta upp christinas vänner som 5 minuter senare givetvis blev våra vänner också valde jag att vi skulle brunch på Nomo.

Vi tog två av allt från typ en avsmakningsmeny som hette FOR THE TABLE och jisses vad mat det kom, det var verkligen matkoma deluxe efter den här brunchen. Inte nog att det åts en hel del mat så dracks det lika mycket. Efter timmar av skratt och prat så vinglade vi ut lite stilig för att bege oss hem och fixa oss inför halloween festen.  

Nomo Soho

Bao Buns 

Margherita Flat Bread 

Mini Tacos 

Truffle Flat Bread

Nutella Flat Bread

Jag & Hanna

Sällskapet

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.