Danijela Pavlica

Brooklyn bridge och lunch at the Standard grill

Idag gick vi upp tidigt för vi hinna med Brooklyn Bridge innan vår lunch som vi skulle ha på The Standard Grill. Har varit i nyc ofta men aldrig gått över bron vilket jag alltid varit extremt sugen på, så det kändes som ett måste den här gången. För er som inte varit i nyc  någon gång rekommenderar jag att göra det bland de första ni gör. Så himla vackert och man får verkligen en översikt över nedre delen av manhattan. 

Sen tänker alltid jag på Sex and the city när Miranda och Steve springer från varsin ända av bron för att mötas på mitten. Men sånt existerar ju självklart bara i filmer säger dem. Älskar ändå att drömma mig bort och tro att sånt kommer hända mig en dag. 

Vi promenerade över hela vägen till Brooklyn och tog sedan en taxi därifrån upp till Meatpacking District där det vankades lunch med Sanne. 

Visste ni btw att taxibilarna i Brooklyn inte är gula? Dom är nämligen gröna så vi blev lite förvirrade först. hehe

Christina & Sanne Alexandra, 

Sanne är en god vän till oss alla och bor nämligen i Nyc med hennes pojkvän Jacob. Så när vi är i nyc är det givet att vi  ses. 

Classic hamburgare & Maine lobster roll

Jag och Hanna

Mätta och belåtna promenerade vi hem igen och i n närheten av vart vi bodde sa Hanna något i stil med “åh hade verkligen velat ta kort med en gul taxibil i bakgrunden” som om det vore omöjligt haha. Jag bad henne ställa sig och ca 3 sekunder senare hade hon en bild. 

Nu ska vi fixa oss inför vår middag på La Esquina, hörs sen! ?

With love / D

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.