Claudia Galli Concha

Your wish is my command!

Ja, men vilken helt underbar respons det blev på t-shirt trycket och idén om att göra en t-shirt i vuxenstorlek!

Jag hade nämligen hela tiden tänkt att göra en matchande t-shirt till mamma och barn, men sen under någon vända mail till fabriken så kände jag plötsligt att nej, det är inte för mig, jag ska designa barnkläder inte något till vuxen, så jag avblåste beställningen på vuxen tröjorna.

Sen blev responsen så otroligt positiv…

Så nu blir det tröjor till oss mammor också! Yeeey!Jag tänker mig att den ska se ut lite såhär i modellen, lös men ändå med någon typ av form…haha, vilken beskrivning.

Jag kommer att göra en tröja till kvinnor men fortfarande oversize, eller inte jättestor men den ska inte sitt tight som en klassisk topp, och det här (att jag inte gör till män) kanske vissa tycker är dumt och konstigt men det är såhär, det är dyrt att producera kläder, framförallt nu när jag ska jobba med Gots-certifierade plagg, så jag vill inte ta för stora risker, och i och med att 99% av mina kunder i Pocci Pocci är kvinnor så tror jag mer på den satsningen.

Men så kul!

Nu hoppas jag att produktionen kommer igång så fort som möjligt och att vi snart har den i webshoppen.

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Silvia

  Helt underbart att höra då jag som storbystad har svårt att köpa thirtar då allt sitter som korvaskinn på ren skånska! ??
  Och mönster fram tycker vi om ju!

 2. Carro

  Vad roligt att höra att du nu
  satsar på att göra kläder till oss kvinnor ? Jag saknar kläder i 116 hos er och undrar om det kommer komma in några?

  1. claudiagconcha

   Vi har upptill 110/116 i RU jackan och i Eyes leggings,men allt som kommer från och med nu kommer upp till 110/116. Var det något särskilt du var sugen på?
   Kram!