Vi stannar i Los Angeles ☆ – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Vi stannar i Los Angeles ☆

IMG_5306-2Igår tog jag och Manuel ett väldigt spontant beslut…vi stannar i Los Angeles!
Haha, typiskt oss! På eftermiddagen satt Manuel vi datorn i vårt sovrum och jag stökade runt i vardagsrummet när han ropar: – Älskling? Ska vi stanna en vecka till? Jag behövde inte ens tänka på det – Ja! Kör! Det är min standardfras när min man frågar mig om saker som egentligen är ganska stora beslut men som ändå känns som alldeles för roligt för att neka eller ens fundera på.IMG_5307-2Så för en hyfsat billig peng bokade vi om resan och vips så har vi mer än halva tiden kvar här i La La Land!
Men det är inte bara för nöjes skull, Manuel har fått ett jobb som han är på möte för just precis nu, väldigt roligt, han ska göra en musikvideo här under nästa vecka. Min man är ju grym på det där med musikvideos och har ju gjort för amerikanska artister förut bl.a för Trey Songz och nu ska han göra det igen. Det är en ny artist och det här är hennes debutvideo om jag har förstått rätt. Väldigt kul!IMG_5308-2Så mer än två veckor kvar…underbart!
Däremot vet vi inte riktigt vart vi ska bo sista veckan men det löser sig, det löser sig alltid på något sätt. På onsdag flyttar vi till ett nytt område nära Venice Beach, vi är lite osäkra på om vi kommer att trivas lika bra i det området som i det vi bor i nu, vi älskar Westwood! Men däremot vet vi att en viss liten minime kommer att ÄLSKA det nya stället och det är för att precis bredvid vår lägenhet ligger det en barnstrand, och då kan man ju tro att det är en liten strandplätt där det är långgrunt…men nej, nej, det här är USA och här är allting lite extra allt. Där finns en jättestor lekplats med gungor, rutschkanor och alla möjliga olika klätterställningar och ja, himmelriket för barn! Och den här veckan ska det äntligen bli riktigt varmt här (som ni har det hemma:)) så en lekplats vid vattnet kommer att bli helt perfekt.
IMG_5309-2Så jag känner mig lycklig från insidan och ut, älskar såna här spontana beslut!
La La Land, vi är här för att stanna!

Hoppas ni alla har det underbart hemma!
Har ni semester än?
Eller njuter ni av att luncha och ta era pauser i solen?

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Älskar spontana beslut 🙂 Här i Gävle har jag och Ellie ett riktigt sommarväder som vi ska ut och mysa i nu.. Ha en fortsatt toppensemester. Kram

  2. Linda

    Älskar spontana beslut 🙂 Här i Gävle har jag och Ellie ett riktigt sommarväder som vi ska ut och mysa i nu.. Ha en fortsatt toppensemester. Kram