Claudia Galli Concha

Vi klarade det!

Idag gav vi oss in på något som jag faktiskt var väldigt tveksam till om vi skulle klara.

Vi åkte till Hollywood och efter en magisk lunch på vår favoritrestaurang där, Bossa Nova (magiskt brasilianskt ställe!) så bestämde vi oss för att försöka gå upp för Runyon Canyon, det är en trekkingled, eller det finns flera men det är ett berg man går uppför och på toppen så ser man över hela LA, hela vägen till Hollywoodskylten.

Ett jätteskönt träningssätt och dessutom får man njuta av den fina utsikten, men kruxet var ju att vi hade två små minimänniskor och en dubbelvagn, det är ju inte direkt barnvänligt där eftersom det är branta stup på sidorna av vägen så man vill inte gärna att  barnen ska springa själva men det gjorde ju också att det blev ganska tungt för oss.

Men det gick! Och det var så värt det! Kolla bara utsikten…det var verkligen så häftigt att se hela LA ovanifrån, den här staden är så stor, det tänker vi inte riktigt på när vi strollar längs strandpromenaden i Venice.

När vi väl kom till toppen fick tjejerna springa runt och dom älskade det!

Det var helt enkelt en väldigt härlig upplevelse och verkligen något som jag rekommenderar om ni är i LA eller planerar att åka hit, och som sagt, det gik med dubbelvagn.

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.