Claudia Galli Concha

Vi fyller garderoben med fler klassiker

I annonssamarbete med Polarn & Pyret  Höststart, skolstart. förskolestart…nystarternas tid är här och jag tror inte att jag är ensam om att faktiskt känna glädje inför att få rensa garderoben på lite somriga plagg och fylla på med nya höstfavoriter. Eller?

Hösten är enligt mig den allra härligaste tiden när det kommer till mode och kläder, Äntligen får man klä på sig lite mer, lager på lager, en liten jacka över den tunna tröjan. Jag njuter både av att klä mig själv och barnen den här årstiden. Jag har återigen ett samarbete med Polarn och Pyret. Ett av mina absoluta favoritmärken när det kommer till barnkläder. Vet ni, varenda plagg som Chloe har haft från Polarn och Pyret har Celeste fått ärva. Det är faktiskt sant, inte ett enda har lämnat garderoben och den här sommaren har Celeste haft alla Chloes gamla klänningar som fortfarande är som nya. Helt underbart! Jag tycker om tanken att man ärver syskon emellan. Det känns bra både för plånboken men också för miljön.

 Dom här seten valde jag till tjejerna den här gången. topp och byxa med Harlequin rutor i tvärtom färger. Så fint! Det  var så roligt när jag skulle ta dom här bilderna, det var en varm eftermiddag och vi hade väl ca 29 grader på balkongen så jag insåg att det skulle vara en utmaning att få på dom kläderna, men inte alls…haha.

 Celeste såg först när jag packade upp kläderna och sa direkt -Fin! Sen började hon dra i t-shirten hon hade poå sig för att ta på sig den här istället och sen ville hon ha byxorna. Och när Chloe kom in i sovrummet och såg Celeste så sa hon direkt att hon ville ha samma…perfekt!

Och jag förstår dom. Jag tycker att det här setet är så fint! Och jag ser även hur jag kommer att kunna använda toppen till jeans och byxorna är en jättefin basbyxa med en tvist i höstgarderoben. Jag ser mig matcha dom med allt från en enkel grå t-shirt till en fin vit blus.

Jag är så glad att vi har hittat en fin vardagsbyxa med färg, det är så lätt att köra på basicfärger när det kommer till byxor men att våga färg är ju alltid en vinnare.

Och mössan…den klassiska Polarn och Pyret randen som numera finns i så många fler färger än rött och blått. Vi älskar den! Den här har dessutom ett tunt mjukt fleecefoder vilket gör den som en dröm att bära.

Kika gärna på min Instastories för att se vilka ytterplagg tjejerna kommer att använda när vi kommer hem till Sverige i höst. Dom är färgmatchade med det här setet och är så fina! In och kika @claudiagconcha.

Här kan du kolla in allt superfint som Polarn O Pyret har fått in nu till hösten

Puss! / C

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.