Claudia Galli Concha

Vi åker igen!

Nu har vi diskuterat fram och tillbaka.

Stanna i Sverige eller åka till LA?

På ett sätt så är det härligt att vara här nu, att landa, att bygga ett hem, en trygg punkt för oss alla.

Men sen kommer förkylningarna (jag är inne på min andra inom loppet av tre veckor…), mörkret, regnet, folks ovilja att umgås (svårt att få playdates på vardagar…) och då känns det plötsligt väldigt givet att vi ska åka.

Värmen känns lockande, det känns lockande att dricka förmiddagskaffe samtidigt som jag strålar längs strandpromenaden, det känns lockande att bada i poolen, det känns lockande att äta Acaibowl på stamhaket, det känns lockande att åka karusell med barnen på Santa Monica Pier en onsdagkväll…det är många saker som känns väldigt lockande.

Så efter diskussioner fram och tillbaka, för och emot, framtidstänk så har vi bestämt oss för att göra det igen.

Vårt liv här och nu är ju det som räknas och just nu, eller iallafall om någon månad eller två så känner vi att fördelarna att åka är fler än dom är att stanna.

Så vi vet inte riktigt när men vi har bestämt oss, i vinter åker vi tillbaka och bor en tid i LA!

Puss! // C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    För ett tag sedan undrade du vilka dina läsare är.. jag svarade aldrig så gör det nu! Här följt dej sedan skilda världar.. på något vis hängt kvar.. Har själv nu en 6årig dotter.. jobbar som sjuksköterska och bor i Stockholm. För flera år sen bodde jag på Östermalm och åkte på loppis på Lidingö och köpte tre marilyn Monroe tavlor utav dej tog även en bild tillsammans på oss två.. som fördes in i min dator.. var kan denna va nu tro? Haha ett roligt minne i vilket fall som… och obs! Fortsätter givetvis att följa dej!