Vår nya trailer – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Vår nya trailer

Det är inte ens 6 veckor kvar till biopremiären på vår långfilm!

6 veckor, förstår ni!?, det är ingenting.

Vi har jobbat med den här filmen sedan 2012 och nu under senaste två åren har vi, framförallt Manuel, jobbat varje dag, VARJE dag med att få ut den här filmen, sprida den, prata om den, det har varit så otroligt mycket jobb med den här filmen, samtidigt som vi har fått två barn och jobbat med en massa annat…och nu är den snart på bio…”If you can dream it, you can do it” har aldrig känts mer verkligt för mig än nu.

Vi gjorde det!
Vi gjorde en långfilm av det där manuset som vi satt och började skriva på en dag under vår bröllopsresa i Los Angeles 2012, som vi sen fortsatte att skriva i vår förra lägenhet, som vi har skrivit på under resor vi har gjort, manuset som vi har förbättrat och förädlat så många gånger…tror att vi skrev om hela manuset 21 gånger tillslut…

Vi har njutit och skrattat, diskuterat och bråkat, tyckt lika och väldigt olika, kompromissat, haft skrivkram och exploderat kreativt…det har varit underbart och det känns som en stor lyx att ha den här filmen och allt jobb med den som en stor del av min och Manuels historia, även om det har varit väldigt tufft många gånger när folk inte har trott på filmen på samma sätt som vi, men vi har inte gett upp, vi kommer aldrig att ge upp och idag såhär sex veckor innan premiären så är jag så otroligt glad att vi aldrig, ALDRIG slutade tro på vår film.

Om ni tycker om trailern så kan ni väl klicka på hjärtat…det skulle betyda jättemycket för mig. Tack!

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Åh kommer ut så mycket ytliga filmer just nu där man inte alls blir sugen när man ser trailern! Men när jag kollar på er trailer känner jag bara; Jag måste se denna NU!! Åh så bra den verkar!

  1. claudiagconcha
   claudiagconcha

   Tack snälla Caroline! Underbart att du kände så när du såg den. 7:e april! 🙏🏼💘💕

 2. Maria

  Ser spännande ut och en film som jag gärna vill se! Kommer den gå på bio i större städer? Jag bor i Sundsvall så jag håller tummarna att den kommer gå här!😊 Annars får jag se den i Stockholm när vi åker dit!👍🏼 Kram från Maria