Vår hall – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Vår hall

Nu är hallen så gott som klar.

Eller ja, om jag hade fotat från en annan vinkel så hade ni sett dom två sista flyttlådorna som väntar på att bli uppackade, men jag måste ha en skänk i vardagsrummet för att tömma dom i så det får vänta.

Men jag är så nöjd med hur det ser ut nu och allra mest nöjd är jag med att det mesta är Blocketfynd, eller ja, dom två möblerna som är där är fynd, nu är det lite detaljer som saknas.

Byrån fyndade jag för 400-, som ny! Tror att det är en IKEA. Jag tycker att den var så nätt och fin och det passade bra eftersom jag inte vill ta för mycket utrymme men ändå ha plats för allt det där som man vill ha plats för i hallen.

Malmö tavlan fick följa med från Malmö, det känns fint, att bli påmind om staden vi har upplevt så mycket i. Ljusstakarna är från Orrefors. Jag tycker så mycket om dom, dom har jag haft länge.

Garderoben föll jag för direkt när jag hittade den. Annonsen hade legat uppe länge så jag chansade och bjöd 500- för den (den låg ute för 1000-) och jag fick ja! Jag gillar att det är lite att deco feeling.

Det som ska göras nu är att jag ska spraya handtagen på garderoben så att dom blir mässingsfärgade, sen vill jag byta knopparna på byrån till mässing och sen en taklampa, nu hänger det en där som har hängt sedan vi flyttade in, men jag är fortfarande på jakt efter den rätta.

en rolig detalj är att väskan från Furla också är ett Bloketkap som jag hittade när jag letade efter garderober, plötsligt var annonsen där och jag slog till. Helt ny! Ett kap. Vi älskar ju kap! Eller hur?

Puss! // C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Vad fint det blir men jag blir så förvirrad av alla inredningsinlägg ha ha, Det verkar som att ni möblerar lägenheten i Stockholm från scratch men ni bodde ju där innan? Hade ni inga möbler då eller gör ni om helt?