Tävling! – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Tävling!

I samarbete med ApoteksgruppenSkärmavbild 2015-05-27 kl. 21.26.37 Nu är det dags för en tävling!
Jag har fått möjlighet att tävla ut tre kit med produkter från Elws nya hudvårdsserie för barn. Serien består av totalt fem produkter; balsamspray, babycreme, babyolja, badskum och 3-i-1 schampo+balsam+duschtvål. Elw finns att köpa hos Apoteksgruppen och det som är så bra med serien är att de dels är fria från allergener men också är märkta med Svanen. Ett plus är också de otroligt söta förpackningarna:). Älskar räven och ekorren!

För att vinna måste du svara rätt på frågorna:
1. Produkterna har även märkningen Svalan, vilket förbund är det som utfärdar den?
2. Vilka djur syns på hudvårdsseriens fina förpackningar?

Skicka dina svar i kommentarsfältet tillsammans med en motivering till varför just du ska vinna. Jag kontaktar vinnarna den 1 juni för att få er adress. Tävlingen pågår till och med söndagen den 31 maj och vinnaren meddelas personligen och publiceras här.

Lycka till allihopa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linn Magnusson

  Svar 1: Astma och Alleegiförbundet
  Svar 2: De fina djuren på förpackningarna är björn, räv, säl, ekorre och kanin!

  Jag skulle vilja vinna för att jag tror att min dotter älskar att bada! Både hennes pappa och jag har väldigt känslig hud, och jag har eksem. Jag vågar inte låta henne bada varje dag för att jag är orolig att hon ska bli lika torr i huden som vi! De här produkterna verkar vara jättebr men vi har inte Apoteksgruppen här i närheten, vilket känns jättetråkigt när jag ser vilka fantastiska produkter de har!!

 2. Sara B

  Hej!
  1. Förbundet bakom märkningen är astma och allergi.
  2. Djuren som finns på serien är: ekorre, Björn, kanin, säl och räv.

  Jag har tre tjejer, och de två äldre har riktiga trollfrisyrer (den tredje är bara 3 mån så det är lite glest än så länge på hårfronten). Fastän den äldsta är fem så vill jag inte blanda in annat än det bästa då det kommer till hår och hudvård. De äldre är även extremt hårömma så balsamsprayen skulle komma väl till hands! Sedan att produkterna är miljövänliga utan onödiga tillsatser känns viktigt för mig. Att förpackningarna är söta skadar inte heller 🙂

 3. Mathilda

  1. Astma & Allergiförbundet
  2. Räv, Säl, Kanin, Ekorre & Björn

  Jag vill vinna för att jag spanat in den här serien ett tag nu sedan jag fick nys om dem. Jag gillar att de är fria från allergener så man slipper oroa sig. Väntar en liten dotter i början på september och tänkte att det vore en perfekt serie att ha i badrummet till hennes ankomst! Kram 🙂

 4. lina havsborn

  1. astma och allergiförbundet
  2. ekorre, säl, räv, björn, kanin

  sitter men min 1 vecka gamla dotter juni i famnen. första barnet precis som för dig. så mkt känslor på en och samma gång. skulle vara kul att vinna lite nya bra grejer att använda på hennes världens lenaste hud.

 5. Michaela karlsson

  1 Astma och Allergiförbundet
  2 Ekorre säl räv björn och kanin
  Mina barn har känslig hud min son har eksem så han behöver bra produkter för att må bra. Så de hade varit kul att prova dessa och se om dom funkar på han.

 6. Monika Johansson

  1. Astma och allergiförbundet
  2. Ekorre, säl, räv, björn och kanin

  Fick en liten sladdis i mars. För 18 år respektive 14 år sedan blev jag ung mamma till två döttrar. Efter några svåra år fann jag tryggheten och kärleken igen. Vår son är så fin. Hans systrar älskar att vara med honom och badet är ofta dagens höjdpunkt. Vinner gärna dessa söta och bra produkter.

  Vh
  Monika

 7. Christina Frisberg

  SVAR: Astma & Allergiförbundet.
  SVAR: Ekorre, Säl, Räv, Björn, Kanin.
  Dessa fina produkter skulle passa så bra när mina älskade barnbarn kommer i sommar och stannar hos mig och vad speciellt välkomna de skulle känna sig med helt eget barnkitt 🙂 <3

 8. Eva

  Astma och allergiförbundet
  Ekorre räv säl Björn kanin

  “Stormen kommer” hörde jag en halv sekund innan jag såg vattnet skvätta ut genom badrumsdörren. Så går det till hemma hos oss då tre små tjejer badar. Lite hjälp med att reda ut trassliga lockar skulle inte vara helt fel.

 9. Ulrika

  1. Astma och allergiförbundet
  2. Ekorre, säl, räv, björn och kanin
  Dessa produkter står verkligen för vad jag tycker är otroligt viktigt med hundvård på våra små. Bor tyvärr i en liten ort där Apoteksgruppen inte är etablerad och med en 2,5 åring samt min lilla tvåmånaders tjej så är det inte aktuellt att åka fem mil enkel resa för att få testa produkterna.

 10. Charlotta

  1. Astma och allergiförbundet.
  2. Ekorre, säl, räv, björn och kanin.

  Detta kit hade varit perfekt för min lilla tjej som har en väldigt känslig hy, speciellt i ansiktet som gör att hon reagerar på det mesta. Som förälder kan jag känna mig trygg när jag köper produkter som är märkta med Svanen då jag vet att det är ett bra val när det kommer till hud- och hårvårdsprodukter för de små barnens känsliga hud.

 11. Ebba

  1. Astma- och allergiförbundet
  2. Räv, ekorre, björn, hare, säl
  Motivering: Jag vill gärna vinna för att min lille pojke, som faktiskt föddes samma dag som din lilla flicka, badar i överbliven “olja för gravida magar”. Hans syster kan också behöva lite balsamspray för att reda ut sitt hår.

 12. Mariah Geijer

  1. Astma och allergiförbundet har Svanen.
  2. Säl, björn, räv, ekorre och hare/kanin.
  Att ha bra produkter hemma när bebis kommer känns tryggt. Vi har allergier i familjen sen förut så dessa produkter skulle passa hela familjen bra

 13. Hanna

  Hej!
  1. Astma och allergiförbundet
  2. Ekorre, björn, räv, kanin och säl

  Jag har själv väldigt känslig hud och är rädd att sonen ska ha ärvt den av mig. Än så länge har vi bara använt babyolja till honom men nu när det börjar bli dags att använda lite andra produkter vill vi använda sådant som vi kan lita på. Jag tror även att de fina förpackningarna kan göra baden ännu roligare!

 14. Kristina K

  Härlig tävling!

  1. Astma -och allergi förbundet
  2. Hare, ekorre, säl, räv och björn.

  Vilka fina förpackningar, kul idé med djuren och jag gillar att de valt djur från den svenska faunan. Det här vore ett helt perfekt kit till oss. Babycreme, babyolja till lilla Julia, som föddes i mitten av april. Och balsamsprayet, badskummet och 3-i-1-förpackningen skulle passa ypperligt till storebror som nyss fyllt fyra år. Han älskar djur och natur- och att bada.
  För mig är det en självklarhet att titta efter produkter som är bra miljöval likväl som astma-och allergivänliga. Jag försöker även att köpa så mycket ekologisk som möjligt, just eftersom jag vill vara en god förebild. Mina fyraåring har kommit i den åldern då han inte alltid gör som man säger, utan gör istället som vi vuxna gör….
  För mina barn hoppas jag att bra, medvetna konsumentval blir en självklarhet.

 15. Therese

  1. Astma och allergiförbundet
  2. Ekorre, säl, björn, räv och kanin

  Jag vill vinna detta till min tjej för att överraska henne med en rolig grej. När man tvålar och tvättar med flaskor med fina djur, då kan väl inte ens en trotsig treårig tjej vara sur?

 16. Maria

  Astma och allergiförbundet. På förpackningarna finns räv, säl, björn, ekorre och en kanin.
  Jag och baby Frank har varje kväll sedan graviditetens början badat ihop med tända ljus och Frank Sinatra. En tradition jag hoppas vi får fortsätta med när han kommer ut ur skattkistan i augusti. Dessa badprodukter blir perfekta till vårt kvällsmys!

 17. Gosia

  Hej och ho!
  1. Svalan är astma och allergiförbundet
  2. På förpackningarna finns en räv, kanin, ekorre, säl och björn.
  Min dotter har atopisk eksem och hon älskar att bada, duscha och leka i vattnet…
  Då är så viktigt att hennes produkter innehåller INTE MASSA “SKIT”.

 18. Caroline Solnevik

  1. Astma- och allergiförbundet.
  2. Ekorre, Björn, räv, säl, kanin.
  Motivering: Både jag och min sambo har problem med allergi, så den som gjort dessa måste va ett geni! Vi vill att vår son ska få en bra grund, att slippa kliande eksem och dessa elaka påfund!
  Tack för bra blogg!

 19. Malin Remes

  1. Astma och allergiförbundet
  2. Ekorre, säl, Björn, kanin och räv
  Jag vill vinna dessa då min dotter har fått eksem. Utöver det så tycker jag dey är viktigt att använda bra produkter på små bebisar/barn. Det är stor djungel när det kommer till vårdande produkter för barn och jag kan tycka det är svårt att veta vilka bra produkter som man ska köpa och använda för att inte hon ska få eksem igen! Jag litar på Apoteket och dessa produkter låter bra på pappret, nu är det bara till att prova i verkligheten!

 20. Emma

  1. Astma och allergiförbundet står märkningen svanen för.
  2. Djuren på förpackningarna är räv, björn, kanin, säl och ekorre.
  Jag har en 2 åring och en 3,5 månaders bebis. Tvååringen älskar att bada men blir så ledsen vid hårtvätt. Jag tänker att djuren på förpackningarna kan hjälpa henne för att det ska bli en roligare sak. Vi kan prata om djuren och hur de låter och på så sätt få en kul stund.

 21. Emelie Kaspersson

  1. Astma och allergiförbundet
  2. Förpackningarna har en räv, en björn, en kanin, en ekorre och en säl.

  Min son älskar att bada och varför inte använda riktigt bra produkter. Sonen har utslag som kommer och går. Och han kliar på kroppen hela tiden, så man ser stora rivmärken. Med bra produkter som inte innehåller massa onödigt, kan sonen slippa utslagen och få bada så ofta han vill!

 22. Carolin

  1, Fria från allergener
  2, Ekorre och räv

  Jag vill vinna för att prova på min son. Harry är känslig i hyn och jag tror denna serie skulle passa honom

 23. Maria

  1. Astma -och allergi förbundet
  2. Hare, ekorre, säl, räv och björn

  Med dessa produkter blir det nog roligare för min son att bada, tvätta/fixa håret och smörja in sig. Och då automatiskt lättare för mamman och pappan när detta ska göras 🙂

 24. Linda sjölin

  Hej Claudia!

  Rätt svar:
  1. Astma o allergiförbundet
  2. Ekorre, säl, räv, björn & kanin

  Min lilla Noomi som nu fyllt 1år har fått ägg allergi o haft kli på kroppen i månader, innan vi fick ta tester
  Nu mår hon bättre, men har forf torr hy.
  Testat många märken (så hon ska få bada mer än en gång i v. för hon gillar att bada badkar) men inte detta. Vore kul att få prova!
  Kram Linda

 25. Therese Jansson

  Astma och allergiförbundet!
  På förpackningarna ser du en räv, säl, Björn, ekorre och kanin .
  Min son har tyvärr fått min hy, eksem! Lider så mycket med honom när man hör honom ligga och klia tills det blöder. Stackarn är bara 1.5år!
  Med dessa bra produkter skulle han kunna få bada som han älskar utan att bli torr!

Annons