Claudia Galli Concha

Status just nu

Vill inte. Vill inte åka hem – vill faktiskt aldrig åka hem. Vi pratar mer och mer om att testa på att bo här på riktigt. Det känns som att det skulle kunna vara en bra tid om ca ett år.

Blir pirrig. Jag blir pirrig i magen när jag tänker på att vår film har bippremiär om bara några månader. Vår långfilm som vi har jobbat med sedan 2012, galet!

Tittar på. Tittar dagligen på bytesannonser på lägenheter hemma i Sverige…vi har ju bestämt oss för att inom en framtid bara ha ett hem. Lite sorgligt men nödvändigt. Det blir lite bökigt i längden nu när man har en bebis, det är inte samma sak att flänga fram och tillbaka längre.

Chloe är en stjärna! Just nu är hon inne i en ljuvlig period som man bara vill njuta av. Hon pratar hela tiden (inga ord) och hon är nyfiken och testar, hon härmar saker vi gör och hon verkar verkligen njuta av livet.

Träning. Jag har kört varannan dag på gymmet nu sedan vi kom hit. Helt underbart!

Nöjd! Jag är så nöjd med alla fina saker jag har köpt till Chloe sedan vi kom hit! Hon har fått så mycket fint till sin lilla garderob.

Behov. Jag behöver köpa ny ansiktskräm, både dag och natt, någon som har något supertips?

Jag läser. Bara glossiga magasin. Det är billigare med tidningar här och det gör att jag lyxar till det med några i veckan.

Min man…vi behövde den här resan. Vi hade haft en tuff tid hemma när vi väl kom iväg, mycket jobb, lite krångliga grejer, förlusten av vår älskade Kitty. Nu är vi tillbaka. Teamet. Han och jag. Och Chloe förstås!

Jag inspireras. Av SnapChat. Så otroligt roligt både att producera material dit men också att följa en massa roliga människor. Jag kan varmt rekommendera er att börja med SnapChat! Följ folks storys och titta en gång per dag. Det är som att titta på en väldigt rolig dokusåpa:)! ?  

 Jag heter claudiagconcha på SnapChat!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ulle I

    Jag njuter med er när jag kollar in din snapchat! Chloe är verkligen en sötnos och riktig cooling ?